Flajeri

Jedna od najsvestranijih i najpristupačnijih vrsta marketinških materijala jesu flajeri. Flajeri su otisci reklama na celoj stranici koji se poklanjaju ljudima kako bi primetili Vaš brend. Flajer je ekonomičan ali i veoma efikasan reklamni proizvod pomoću kog možete predstaviti svoju kompaniju potencijalnim klijentima, naterati ih da Vas primete i poslati im jasnu poruku o Vašem brendu.

Sam proces štampe flajera traje okvirno 2-3 radnih dana i naš tim u štampariji Rotoprint Plus trudi se da svaki flajer bude u što kraćem roku, te ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret i ukoliko imate manje vremena. Svakako treba imati u vidu da se flajeri najčešće štampaju u količinama većim od 1.000 komada i da je uvek najbolje na vreme početi sa izradom istih.

Garancija kvaliteta
Zadovoljni klijenti
Povratak klijenata

Štamparija Rotoprint Plus iz Ćuprije uspešno posluje još od 2005. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment