Katalozi

Katalozi su popularno i opšte primenjivo sredstvo informisanja tj. tržišne komunikacije. Koriste se za oglašavanje i povećanje prodaje različitih skupova proizvoda odnosno usluga. Izrađujemo ih u raznim dimenzijama, na raznim vrstama papira u različitom opsegu, te ih dorađujemo na različite načine, a sve u svrhu Vaše promocije i orignalnosti.
Potrebu za katalozima – brošurama ima svaka proizvodnja, veleprodaja, trgovina, industrija… Kataloge odnosno brošure najčešće radimo za trgovinska preduzeća, proizvođače prehrambenih proizvoda, galanterije, prodavnice tehničke robe, veleprodaje. Najčešća potreba za katalozima je uoči održavanja sajmova ili manifestacija na kojima prodavci izlažu ili promovišu svoju robu. Dobro dizajniran katalog Vaši kupci će čuvati i Vaši proizvodi će im uvek biti dostupni.
Kod nas, pored profesionalnog dizajna kataloga – brošura, imate mogućnost velikog izbora materijala od kojih želite da budu izrađeni, (glatkih ili mat premaznih papira, kunsdruka) zatim mogućnosti dorade kao što je plastifikacija, klamovanje, kaširanje.

Garancija kvaliteta
Zadovoljni klijenti
Povratak klijenata

Štamparija Rotoprint Plus iz Ćuprije uspešno posluje još od 2005. godine i teži da svojom profesionalnošću, iskustvom i znanjem ispuni sve Vaše zahteve. Uz pomoć vrhunskih stručnjaka, savremenih mašina, na kvalitetnom materijalu dobijamo proizvod koji će na pravi način reprezentovati Vas i Vašu firmu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment